Hotel Cecil - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/hotelcecilcph/

Hotel Cecil er Københavns nye spillested beliggende i en sidegade til Strøget og direkte nabo til den imponerende Helligåndskirken, ligesom Gråbrødretorv kun er et stenkast væk.
Spillestedet er en del af Kvindernes Bygning, der blev opført i 1936 og oprindeligt tjente stue- og kælderplan i Niels Hemmingsens Gade 10 som forsamlings- og foredragssal. Sidenhen har lokalerne fungeret som Det Kongelige Teaters “Gråbrødrescenen” og fra 1991-2017 som et velrenommeret koncertsted for jazzmusikken.
Fra januar 2018 har folkene bag Bremen Teater overtaget lejemålet og driver nu Hotel Cecil i disse eksklusive og historieprægede lokaler. Med sin antydning af art deco har stedet en ganske særlig fornemmelse og stemning, som man tydeligt kan mærke, når man oplever arrangementer i disse lokaler, der af mange musikere og agenter, betegnes som et af de bedste ‘middle sized’ venues i Europa.
Hotel Cecil vil præsentere en lang række koncerter med danske og udenlandske kvalitetsnavne, ligesom man også vil kunne opleve foredrag, podcasts, dokumentarfilm og comedy. Stueplanen vil desuden fungere som bar, hvor der vil være fokus på lokalt producerede varer.


About – English 

Hotel Cecil is a new venue in Copenhagen located in the same building that was used to present primarily jazz. The venue is named after a hotel of the same name, which was located on the same address in Niels Hemmingsens Gade, when the historic building opened in 1937. Hotel Cecil will present a variety of shows within different music genres, and the 350 capacity concert hall will also house film screenings, talks, comedy, live podcasts, etc. Hotel Cecil is run by Bremen Teater.


Upcoming Events


Oplev ORM fremføre 'Ir' og 'Mit Blod' fra ende til anden for sidste gang, når de indtager Hotel Cecil den 17. december
ORM udtaler om den kommende koncert: “Efter flere aflysninger i 2020 og 2021 ser vi frem til endelig at kunne få lov til at fremføre Ir og Mit Blod på Hotel Cecil. Koncerten vil markere enden på cyklussen for de to udgivelser og sidste gang at de to værker fremføres samlet i deres helhed i denne omgang. Herefter vil det være tid til at tage hul på et nyt kapitel.”
De seneste år er det gået stærkt for det bornholmske black metal-orkester ORM. Efter at have udgivet mesterværket ‘Ir’ i 2019 fulgte de op kort tid efter med den sublime EP ’Mit Blod’ i 2020. De to udgivelser vidnede om en gruppe med tårnhøje ambitioner og en uhørt grad af musikalsk kompromisløshed.
Begge udspil blev derfor også skamrost af anmeldere fra blandt andet Politiken, Information og Gaffa. De var komplet blæst omkuld af ORMs omskiftelige og dragende univers, hvor mytiske fortællinger om menneske og natur går i symbiose med storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal.
ORM fremførte senest ‘Ir’ og ‘Mit Blod' til en koncert på Bremen Teater i maj. Koncerten var blevet rykket fra Hotel Cecil som resultat af den seneste nedlukning, og derfor er det med stor glæde, at Hotel Cecil endelig kan præsentere ORM den 17. december.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
ORM på Hotel Cecil
Billetpris: 160 kr + gebyr
Billetsalg: https://www.ticketmaster.dk/event/CEC1712B
Dørene åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
https://hotelcecil.dk/arrangementer/orm-7/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

Det danske metalband Defecto kommer til Hotel Cecil den 18. december.
Defecto kommer til København i kølvandet på deres seneste album ’Duality’ fra 2020, der bugner af en fandenivoldsk, in-your-face attitude og hvordan man forvandler en indre personlig uro til inspirerende og meningsfyldt sangskrivning. Med inspiration fra livets dualitet, kombineres det hårde med det blide og det lyse med det mørke, hvilket har resulteret i et album der er en kulmination af hvad Defecto står for.
De udgav senest singlen 'Aftermath' i september, og koncerten på Hotel Cecil bliver deres sidste i 2021.
På meget kort tid har Defecto formået at spille support jobs for både Metallica og Rammstein, samt shows på nogle af Europas største rockfestivaler. Dette har etableret den danske kvartet som et solidt live band og de har for længst bevist at deres lyd og fandenivoldskhed ræsonnerer dybt med en meget loyal fanskare.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Defecto på Hotel Cecil
Billetpris: 170kr
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC1812A
Dørene åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
https://hotelcecil.dk/arrangementer/defecto/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
  • Create New...