Kansas City - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/kansascity.dk/

Spillestedet Kansas City arrangerer koncerter med plads til 350 gæster, og vi har ligeledes øvelokaler. Vi har 40 øvelokaler med omkring 400 musiker, som har deres daglige gang på Kansas City.

Hos Kansas City laver vi en masse - alt sammen for musikkens skyld.

Vi hjælper bandene med at skrive pressemeddelelser og markedsføre dem.

Vi arrangerer koncerter og vigtigst af alt støtter vi bandene.

Vi støtter musikken!


Upcoming Events


Fuck You Fight Mee & Kansas City / Denmark præsenterer:
KONKHRA - ARSENIC ADDICT - TERRORPY
Dødsmetal, dødsmetal og atter fucking dødsmetal!
Dør: 140.-
Forsalg: 160.-
Dørene åbner kl: 20.00
Koncertstart kl: 21.00
KONKHRA 
Legendarisk, episk og uovertruffen.
Konkhra er tilbage. I samarbejde med Hammerheart Records udkommer bandets nyeste og ottende fuldlængde album ”Alpha and the Omega” i oktober 2019. Musikken på ”Alpha and the Omega” taler for sig selv. Den er ekstrem men afbalanceret inden for bandets patenterede grooves og grindende metalliske rødder. Det handler om død fra de levendes perspektiv. Om magt fra de trængendes syn. Om kærlighed i hjertet fra de ensomme og fortabte. Og om håb, når alt håb er forsvundet for altid.
Arsenic Addict
Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.
Terrorpy
Terrorpy spiller dødsmetal af den personlige skuffe. Det er klamt og drypper med alskens væsker man kan få ud af, og ind i, et menneske. Inspirationerne er derfor mange, men især hentet fra de sidste 30 års dødsmetal, 100 års gode film, 300 års klassisk musik og 6.000 års diverse forbrydelser, folkemord og andet menneskeligt misdæderi. Solide riffs og hastige trommer, mens de samtidig holder lyden så simpel som muligt. En guitar, en bas, et trommesæt og en mikrofon, alt sammen krydret med en stor portion misantropi og kærlighed til body horror. 
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

Forsalg: 80,- kr. (ekskl. gebyr)
Dør: 100,- kr.
Dørene åbner kl. 20.00
Svartsot
Siden begyndelsen i 2005 som det eneste danske band i genren, har pionererne SVARTSOT været instrumental e i etableringen af det hjemlige folkmetal scene. Bandets unikke stil kan beskrives som bastardafkommet af mødet mellem folk og middelaldermusikkens fortryllende melodier og dødsmetallens tyngde og råenergi. Mens rytmeguitaren, bassen og trommerne lægger et solidt fundament til autentiske toner på mandolin, sækkepibe og fløjter, bygger leadguitaren en bro mellem de to verdener. SVARTSOT s growlede og dansksprogede tekster inspireres af gamle fortællinger fra Da nmarks væld folkesagn og historie.
Efter selvudgivelsen af demoerne ’Svundne Tider’ (2005) og ’Tvende Ravne’ (2006), udgav SVARTSOT tre albums på Napalm Records: ’Ravnenes Saga’ (2007), ’Mulmets Viser’ (2010) og ’maledictus eris’ (2011). Det fjerde album, ’Vældet’ (2015) blev udgivet i samarbejde mellem bandets eget selskab, Of Wood And Iron Productions, og det ungarske selskab Nail R ecords, der bl.a. har udgivet albums med det legendariske ungarske folk metal band Dalriada. I tiden frem til slutningen af 2017 var SVARTSOT ved at arbejde på nyt materiale, men ansættelsen af en ny bassist i starten af 2018 medførte en beslutning om at lægge materialet på is til fordel for afprøvelsen af nogle nye idéer.
SVARTSOT er nu et etableret band på folkmetal scenen i såvel ind som udlandet og har spillet koncerter på festivals og turnéer i store dele af Europa og med flertallet af de aller største navne inden for folkmetal genren. Bandet har opnået et ry som live act med tilskuerne i fokus, hvor koncerterne præges af den unikke oplevelse og fest til tonerne af de t på én gang brutale men melodiske folkmetal.
Arrangementet og Kansas City er støttet af:
Statens Kunstfond & By- & Kulturafdelingen, Odense Kommune, Odense Musikudvalg

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
  • Create New...