Slagelse Musikhus - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/slagelsemusikhus/

Den store sal
Den store sal har plads til 408 siddende på nummererede pladser. Der er 144 pladser i gulvplan og 84 på balkon og 180 på den skrå tribune. Tribunen er et teleskopssystem der sammen med stole-rækkerne på gulvet kan fjernes ved stående koncerter. Balkonen kan ikke fjernes, så ved stående koncerter er der plads til 700 stående gæster samt 84 sidden på balkonen.

Caféen
Caféen er den smukke og stemningsfulde foyer til Musik-huset. Der afholdes mange koncerter - både stående og siddende - Caféen. Her er alle publikumsfaciliteterne - baren, toiletter og garderobe samt adgang til balkonen. Caféen har adgang i terrænniveau og der er et repos som ved koncerter i Caféen bruges som scene. Der er desuden en lille balkon.

Handicapvenligt
Musikhuset er indrettet handicapvenligt med niveaufri adgang og handicaptoilet. Der er 5 særlige kørestolspladser på nr. A2, C2, E2, G2 og I2. Pladserne kan købes via det almindelige billetsalg. Der er 2 handicap P-pladser i Træskogården, umiddelbart udenfor Musikhuset. Vores søde personale er altid til rådighed hvis der er spørgsmål.

Billetter
Billetter købes via Ticketmaster (tidl. BILLETnet) , www.ticketmaster.dk -  tlf. 7015 6565  eller på Musikhusets kontor i åbningstiden
Der er også direkte links til billetkøb fra omtalen af de enkelte koncerter til arrangementet.
Der er også altid billetsalg ved indgangen - hvis koncerten ikke er udsolgt.
Dørene åbnes en time før koncertstart.

Garderobe
Garderobeafgift er p.t. 20,- kr. (og vi tager både kontanter, mobilepay og dankort:-))  

Gode forhold for kunstnerne
For kunstnerne er der adgang fra Sdr. Stationsvej, Kunstner-indgang. Der er 2 separate omklædningsrum - begge med bad og toilet og adgang direkte til scenen. Derudover er der Slyngelstuen med bløde sofaer, tv, trådløs internet samt 2 separate spiserum, Falchstuen og Krebsstuen,  samt Green Room sofastuen på 1. sal backstage.

Der er arbejdselevator fra gulv til scene.


Upcoming Events


Vores metalkoncept Slag-Town Slays rejser sig igen, efter vores jomfru-koncert d. 4. april med otte bands herunder amerikanske Cattle Decapitation, fik et hårdt COVID-19 knowdown og måtte aflyses! Men nu er der altså ny støj til øregangen, anledning til at hælde bajer i svælget, få sved i armhulerne og rystet håret. Denne gang præsenteres fire bands på Baderen d. 12. september 2020: ALKYMIST, A HORRIBLE DEATH TO A HORRIBLE MAN, WE ARE AMONG STORMS & NORDSIND. 
ALKYMIST 
https://alkymist.bandcamp.com/
En ny kraft i doom metal – en kraft, der på sin egen vis søger at bringe forandringens håb ind i en kaotisk tid. Bandet blev dannet i 2016 af guitarist Stefan Krey (Gas Giant) og bassist Kaspar Luke (Düreforsög) med intentionen om at skabe den tungest mulige musik i et progressivt og atmosfærisk univers. I 2017 blev besætningen fuldendt af sanger Peter Bjørneg (Detest) og trommeslager Philip Kjær Morthorst (The Ritual), og kvartetten indspillede herefter selv debut-EP’en ‘Element’, der udkom i januar 2018. EP’ens beåndede og originale tilgang til progressiv sludget doom samt det mystiske og minimalistiske visuelle udtryk skabte begejstring på den nationale scene, hvor forventningerne til bandets kommende udgivelse har været mærkbare. ALKYMIST udgav det selvbetitlede debutalbum, der indeholder seks storslåede metalkompositioner fordelt på 44 minutter i 2018.
Musikken på ALKYMISTs album kan betegnes som progressiv doom metal – en slags “art metal” som deler et åndsfællesskab med klassisk musik og 70’ernes progressive rock. ALKYMIST lader sig ikke diktere af genrekonventioner og stiløvelser, men er derimod deres egne herrer! Dette blev også stærkt belønnet med 8/10 skulls af hevaymetal.dk. I januar 2020 udkom opfølgende Sanctuary, af GAFFA fik 4 stjerner og ordene “En livstruende bjørnekrammer”!
Bandet har gæstet Roskilde Festival, Copenhell Freezes Over 2019, Royal Metal Festival 2019, SPOT 2018 m.m.

NORDSIND 
https://nordsind.bandcamp.com/
Post rock'en, der møder black metal! I sommeren 2017 udkom EP’en “Efterår”, der blev belønnet med 7/10 skulls fra heavymetal.dk og GFR gav 4/6 stjerner. Stemningen er atmosfærisk og omfavner både melankolien og lykke i et stærkt sammensurium. Læs meget mere om NORDSIND her: https://devilution.dk/artikler/morgendagens-stjerner/morgendagens-stjerner-nordsind.
WE ARE AMONG STORMS 
www.weareamongstorms.bandcamp.com
Bandets version af livet er intens, mørk og fyldt med kaotisk uro det ene øjeblik for snart at blive fredfyldt og intenst skrøbeligt i det næste. Trioen har solidt plantet rødder i danske hardcore bands som Église og The Psyke Project. Bandet udgav i 2018 en S/T EP og vil i løbet af 2020 udgive deres første fuldlængde album.

A HORRIBLE DEATH TO A HORRIBLE MAN 
https://ahorribledeathtoahorribleman.bandcamp.com/
Med rødder plantet godt i Shoegaze og stærke referencer til Blackmetal og Postrock, og et både musisk og lyrisk fokus på livets tungsidighed, er ikke ”easy listening”, men blevet skabt for at vække følelser af hos lytteren.

Event details

Canceled Events 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
  • Create New...