Studenterhuset Aalborg - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/studenterhuset.aalborg/

Velkommen
Kom forbi - og tag bare farmor med. Studenterhuset er åbent for alle. Vi har folkeskoler, der kommer forbi og drikker kakao under deres byvandring og pensionistkor, der holder fællessangsarrangementer med jævne mellemrum.

Har du lyst til at være med til at drive Studenterhuset, så kom ned i cafeen og få en snak med de frivillige og få en tilmeldingsblanket. Så kontakter høvdingene dig hurtigst muligt. Det koster ikke noget at være frivillig andet end nogle timers arbejde, til gengæld får du et stort socialt netværk, gode oplevelser og aldrig en ensom studietid.

Studenterhuset ligger på Gammel Torv 10. Nærmere centrum kan man ikke komme rent geografisk. Det er her på Gammel Torv studietiden i Aalborg begynder med morgenmad og fællessang under kyndig vejledning af Studenterpræsten og Co. Det er også her, et nyt liv kan begynde at gro.

Efter at have rykket teltpælene op og flyttet til Aalborg kan det være svært at finde fodfæstet uden de gamle venner, uden skakklubben, mors varme mad og fars gratis avis. Provinsen kan virke lige så skræmmende for københavneren, som storbyen er uudholdelig for mekanikerens datter fra Skodborg. Det er her, der er brug for at have mennesker omkring sig.

Studenterhuset danner rammerne om en lang række begivenheder i Aalborg, men er også et af de vigtige sociale tilbud i byen. Her kan man altid møde andre studerende - andre nye aalborgensere, nye venner, kærester, finde et værelse, læse dagens avis…

På wiki.studenterhuset.dk kan du også læse meget mere om Studenterhuset.


Drevet af frivillige
Studenterhuset drives af frivillige, der er studerende på videregående uddannelser i Aalborg, samt fire fastansatte, der varetager de daglige administrative opgaver.

Som frivillig møder man mange forskellige mennesker fra forskellige studieretninger, og man kan hurtigt skabe sig et stort og stabilt socialt netværk.

Man binder sig ikke til en fast vagtplan, men kan selv bestemme, hvornår man vil tage en vagt. Arbejdet bærer lønnen i sig selv og man får en lille bonus i form af poletter, der giver billige drikkevarer i baren. Derudover arrangeres der fester for frivillige, ud-af-huset arrangementer, som for eksempel ridning (der nu går under navnet hestning….), byvandring, frivillige-koncerter og hvad vi nu ellers kan finde på.

Selvom der i nogle grupper er høvdinge til at koordinere arbejdet, er der ikke nogen, der har særstatus, særlige privilegier eller får løn. Vi er fælles om et mål: at få Studenterhuset til at fungere.

Læs mere nedenfor eller tilmeld dig her

Barudvalget
Barudvalget er det største af udvalgene på Studenterhuset. Barudvalget sørger for, at caféen bemandes i tidsrummet fra kl. 14.00 til lukketid. Caféen er Studenterhusets økonomiske motor og er rammen for så forskellige arrangementer som storskærmsfodbold, digtoplæsning, koncerter, backgammonturnering og meget mere. Som koordinatorer for barudvalget er barhøvdingene ansvarlige for at sikre, at vagterne er besatte og at tingene glider som de skal. En spændende opgave, der kræver lidt træning som bartender og lysten til at være med til at trække lidt mere i trådene.

Som baraktivist er du med til at sikre det økonomiske fundament under Studenterhuset og skabe hyggelige rammer for vores gæster - og os selv.

Musikudvalget
Studenterhuset blev udpeget til regionalt spillested i september 2001. Det alsidige og ihærdige arbejde med at skaffe nye og specielle navne til Aalborg blev honoreret. Gennem årene er der blevet afholdt koncerter med Marie Frank - før hun blev kendt,  Kent - da de lige var blevet kendt, The The - som i forvejen var mere end kendt, og sådan fortsætter rækken. I alt blev det til ca. 130 præsentationer i 2002 - fra lokalbands til verdensstjerner, fra hip-hop til jazz, fra metal til klassisk.

Alle disse koncerter kunne ikke løbe af stablen uden musikudvalget. Musikudvalget sørger for mandskab til at afvikle koncerterne. Der skal folk til at hjælpe med at bære grej ind og ud, der skal folk i garderoben, i døren og ind i mellem også scenevagter.

Bookingudvalget
Efter et par måneder i musikudvalget kan du komme med i booking-udvalget, der i samarbejde med vores fastansatte booker sørger for, at kvaliteten opretholdes og prisen bliver rimelig. Studenterhuset modtager dagligt cd'er og tilbud om nye koncerter. Booking-udvalget mødes hver mandag kl. 19. Musikudvalget holder møde hver tredje mandag kl. 20.00, hvor vagterne fordeles, der fortælles historier fra de seneste koncerter og råhygges.

Lysudvalget
Har du lyst til at arbejde mere med produktionen af koncerterne, er lysudvalget et oplagt valg. De fleste af Studenterhusets koncerter afvikles med vores eget lysanlæg og af vores egne lysfolk. Der vil være en grundig oplæring, inden du kommer til at stå for et arrangement selv. Er du ikke bange for at stå på en stige, tænke kreativt og løfte lidt lamper på samme tid, er det her du kan gøre en indsats.

Aktivitetsudvalget
Planlægningen af aktiviteter i Studenterhuset kommer fra aktivitetsudvalget. Her planlægges alt fra foredrag med forskelligt indhold til happenings og aktivistarrangementer. Der er altid plads til vilde ideer i aktivitetsudvalget.

Udvalget er sammensat af to tidligere udvalg: cafeudvalget og foredragsgruppen. Har du ideer til arrangementer i cafeen, foredrag eller aktivisthygge er dette udvalget for dig.

Herudover findes et fodboldudvalg, et dokumentationsudvalg og et visionsudvalg, og når du læser dette er der sikkert kommet flere til.

På Studenterhuset er der altid mulighed for at påvirke aktiviteterne, enten i de forskellige udvalg, ved at henvende sig til de forskellige udvalg eller på husrådsmøderne. På husrådsmøderne, der afholdes med jævne mellemrum, kan alle frivillige komme med ideer til arrangementer, stille spørgsmål til bestyrelsen, foreslå nye tiltag og kommentere samarbejdet i Studenterhuset. Endeligt er det her nye udvalg opstår.

Bestyrelsen
Da Studenterhuset er en forening, er der også en bestyrelse. Den består af fem medlemmer, der er valgt på generalforsamlingen; to universitetsansatte, der er udpeget af rektor samt en repræsentant fra Studentersamfundet. Bestyrelsens opgaver er at sikre Studenterhuset som socialt samlingssted for studerende og som kulturelt omdrejningspunkt i Aalborg.

Vi er uafhængige af politiske overbevisninger, seksuel orientering, trosretning og etniske baggrunde. Vi ved man kan nå længere med gensidig respekt og forståelse.

Kontakt:
Studenterhuset
Gammeltorv 10
9000 Aalborg
+45 3141 0474 (man-fre: 10-14)

Emails:
Kontoret (PR / administration / drift / billetter) - kontoret@studenterhuset.dk
Bestyrelsen - bestyrelsen@studenterhuset.dk
Booking - booking@studenterhuset.dk


Upcoming Events


Manticora + Wayward Dawn + Chronicle

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
  • Create New...