Huset - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/Huset.Koebenhavn/

Inde midt i København ligger Huset. Det er fyldt med krøllede ideer og kreative ildsjæle. Huset handler om at opleve et farverigt pust i en grå hverdag gennem live kulturoplevelser - fra brætspil til koncerter. 
I Huset finder man intet mindre end 5 scener, en biograf, et teater, øvelokaler og en brætspilscafé, og derudover holder mere end tyve foreninger og klubber til i bygningen! 
Fordi Husets filosofi bygger på co-creation, opstår unikke oplevelser, som er formet af den interesse og passion, som arrangørerne og publikum bringer med ind i Huset. 
Hvert år arrangerer Huset, i samarbejde med en bred kreds af foreninger, mere end 1500 små og store events og festivaler, som spænder fra livemusik og film til teater, poesi og stand-up, og byder på både helt nye talenter og mere etablerede artister og bands.   
På en typisk fredag aften kan man for eksempel både se kultfilm i Husets Biograf, få en intim og stærk koncertoplevelse i Musikcaféen eller tage til poetry slam på Stardust og blive blæst bagover af de skarpeste poeter i byen. Eller man kan tage et slag Matador i Bastard Café med en kold specialøl, før man nyder sommeraftenen ude i gården. 
Huset har rødder i de idealistiske hippie-dage i 1970’erne og den ånd af frihed, anti-kommercialisme og selv-skabelse, som også gav inspiration til bl.a. Thy Lejren og Christiania. 
I dag er Huset stadig hjemsted for kreative sjæle og frivillige kultur-skabere, der lægger deres kræfter i at skabe analoge kulturoplevelser, som får hverdagen til at skille sig ud. 
Vil du eller din forening gerne arrangere et event i Huset-KBH? Så kontakt os og fortæl os om din idé! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
About Huset-KBH

Huset-KBH is a co-creative cultural venue presenting live music, theatre and performance art, poetry, debates, alternative films, and more. Huset also is home to a board gaming café, and a number of clubs and festivals! 


Upcoming Events

No events scheduled this month
×
×
  • Create New...